Provhelvete?


2009-03-29 @ 14:18:42
Hellu, nu sitter jag i min säng, drunknar i böcker och kärleken flödar till spotify..
jag tänker inte ens ursäkta mig för min dåliga uppdatering längre för det blir inte bättre av det.
tills i veckan har vi hemkunskapsprov , kemiprov , och massa andra läxor så nu pluggar jag på samtidigt som jag äter lindtchoklad (seasalt) och dricker teee :)

igår gick jag och Faffy ner till idrottshuset Fairplay pågår höhö, där träffade vi Olivia & fanny, faffy sprang iväg själv och jag satt med Olle & fanny.. Sen efter gick jag hem och trillade på en gren Duktigt elina!

Jajaaa, enda anledningen till att jag valde att uppdatera nu var för att jag skulll komma ifrån läxorna lite, så jag antar att jag måste börja igen. Fan..

PUSS!

Mmbajs


2009-03-25 @ 19:58:02
Hej jag orkar inte uppdatera.
blogg är inte kul haha.
men jag tänkte bara säga att jag hatar mina jeans för jag inte kan sy ihop dom och jag älskar dom :(
och jag tycker mycket mycket om kajsa & petra och dom är mina bästa vänner, så sucker på alla andra !

PUSS!

Uppdaterar'N


2009-03-16 @ 21:07:41

jag har sagt det innan, och jag säger det igen. jag är inte bra på att uppdatera.
Plus att jag inte orkar sitta inne och blogga när man kan göra annat trevligt (:

Jag tänkte bara inflika med att jag är totally in love with Veronica Maggio, kolla brudens hår, lyssna på hennes röst, plus att musiken är ju helt wonderful!

Mycket mycket trevlig dag idag med Petra, härrejösses jag uppskattar den tjejen så sjukt mycket. Hon är värd!
sen vare väl inte så mycket mer, haha kolla inlägget, detta är anledningen till att jag inte orkar uppdatera, för jag har ingenting att skriva. jag vill ha en kamera så jag kan lägga upp lite bilder på bloggen. Men men.



Mm, dräggel!

PUSS!


lager ettfemsju, vänner, och ...


2009-03-08 @ 13:57:33

jag börjar bli en dålig bloggare, bloggerska? haha vad säger man  ?
sammanfattnign då sen sist: jag ,Mor min, kimpelimpen & oscar drog till lager ettfeemsjuu. jag köpte ett långt björkvin linne, en björkvin t-shirt och en grå lager-hoodie ! värt värt värt.
sen igårkväll blevre johannii, petti & kajsa, och lite andra söööta personer vi träffade ute (: hahaha !
värd kväll , fina vänner man har :)

Och min hand är helt mongo-cp-störd. jag trillade på den och nu är den helt svullen och mongo. :(
Fasiken, att jag alltid lyckas!
jag sov iaf hos kajsa med johanna & petra, vi kollade på spiderman haha (?!) jag somnade efter 15 min, jag o petra dela på världens minsta soffa fast jag sov asskönt! sen på morgonen städade vi lite, såg klart på filmen som alla hade somnat ifrån och åt frukost, sen vandrade jag och petra hem tillsammans genom snövädret , jag haaaaaaaatar snö mest på hela jorden och vill bara stampa på det! die snow diiiieee !
Och idag ska jag bara, chiiilllaaa. mmmm, nice !

 Det var nooog allt

PUSS!


Så jävla blåst..


2009-03-03 @ 17:27:30
Det var pappa som kom på rubriken , haha.
Elina: nej, jag hatar att skriva rubrik på inlägg, det är så svårt..
Pappa: men kan du inte skriva inlägget först o sen rubriken då?
E: Jo men jag vet ju redan vad mitt inlägg kommer handla om,jag kommer ändå inte komma på ngn rubrik -_-
P: men den kan heta, så jävla blåst!

Man ba, okej! pappa har höööga tankar om mig :] haha

nu sitter jag och kollar på Afv, är uttråkad som aldrig förr och idag har det typ inte hänt någonting utöver att jag och frida har typ damp-skrattat hela dagen, och edita har sagt att jag har lite av en särskada hahaha, och vi kom på att det vore sjukt kul att filma mig en hel dag och sen kolla på den för jag är så konstig ! haha

imorgon ska vi samlas kl 8 utanför bibblan och kolla på schindlers list, en film om en händelse under andra världskriget, den är svartvit och ca 3 timmar lång man ba , jiiipppiiiee !  jag ska fan ta med mig filt & kudde så kan jag sova haha :]

PUSS!

Plugg,plugg & .. engelska


2009-03-02 @ 18:16:14

Nu har jag precis skrivit klart en engelska-nyhetsartikel typ...  som skulle vara klar tills imon.
Jag, Frida & Alfred jobadetillsammans om en nyhet som skulle vara om Kina, men det fanns ingenting typ så vi tog en som handalde om deras gruvor typ! Sjukt svårt var det faktiskt,eller inte att översätta från svenska till engelska..
men whatevvah!

Helgen var nice och behövlig, trots att jag var sjuk mestadel av förra veckan så var jag sjukt trött på torsdagen & fredagen, så helgen tog jag igen genom kompisar!  inget festande här inte.
Fredag: jag, Petra & kajsa hade film/sovaövertjejkväll hemma hos kajsa, det var myyyys!
Lördag: jag gick hem från kajsa i världens finaste väder och senare på kvällen gick jag hem till Fanny jönsson min fina get & umgicks med henne och Linn leindström eller hur hennes efternamn kan tänkas stavas! We had a real flum-time, det var också behövligt!
Söndag: städade nog mestadels av dagen, och flyttade över grejerna till pappa, sen blevre promenad med johan, fett kul (:

O sen tillbaks till skolan :( Fast idag har jag haft sjukt kul hela dagen, först typ världens roligaste på Franskalektionen, vi satt ute i ljushallen och dampade typ, sen skulle jag byta till jeans när jag o frida var inne på stora toan, så hade vi tydligen glömt o låsa, och fastän att jag hade alla kläder på mig och inte hade något att "skämmas" för haha , ( jag stog på toalettlocket för att kunna se hela mig i speglen :P)så var det typ tre så sjuor som öppnade dörren  till toaletten och jag blev så chockad att jag drog ett djupt andetag och skrek ashögt, haha dom blev sjukt rädda och skrek dom med, fast fan vad vi skrattade sen!
Det var typ dagens... sen fick vi sluta en halvtimme tidigare, så jag tog bussen hem och tittade på tyra banks :P

Det var nog allt tror jag !
Eller nje, nu ska jag tydliien vända på nån jävla fisk :(
PUSS!