Never think


2009-01-31 @ 14:09:26
Well well, musiken strömmar som vanligt.
Och sen var det ju städandet.... det går förjävligt om jag får säga det själv. Feel free to help me out!
Imorgon åker vi, alla måste smsa och roa mig. Jag ska verkligen försöka att inte bryta ngt.
Vad ska man ha med sig? jag är verkligen dålig på att packa, tar alltid med mig för mycket av en sak och glömmer resten. Jag lovar att jag kommer glömma tandborste eller nått !

Hanna, christin, christins pojkvänn (gud vad skämmigt, jag kommer inte på vad han heter nu :O ) och nova kommer och hämtar mig imorgon bitti, sen börjar då resan. jajaaaaa, jag ska njuta av att veta att när jag swischar ner för backen så sitter ni där hemma och skriver nationella prov, SUCKS TO BEE YOU! hah

Snart ska jag och mor min sticka o köpa caandy tills imorgon, jag står för godiset och dom står för maten/boendet och allting, haha känns lite orättvist uppdelat.
SMSAAAAAAAA!

PUSS!

Someday


2009-01-30 @ 20:03:20
Blogg,blogg,blogg... vad ska man säga? eller tekniskt sätt skriva.. haha, jag har sååå tråkigt!
Nu är den en dag kvar till Vemdalen, feeedtttniiiceee!
men ALLA ska och måste smsa, så jag får någonting att göra när jag har brutit alla benen i min kropp. ( vilket jag lär göra, med tanke på att jag är så kluuumpig!)

Jaja,.. jag hade ingenting att skriva egentligen, tänkte bara säga... hej ?
(och SMSA!)


PUSS!

Godkväll


2009-01-29 @ 19:50:00
Här får ni en av bilderna som togs idag, inte jätteseriöst, men de tär den första som simon skickade !
Fler bilder kommer väl någon gång...
jag ser förövrigt ut som en kille på bilden!



PUSS!

Sjukling


2009-01-29 @ 13:26:28
Fan ! svidande huvudverk, kan man beskriva det så? Min vänstra del av huvudet svider som satan jag känner mig yr och sömnig hela tiden.
Simon kommer hit efter skolan, så ska vi ta lite bilder och han ska ge mig en kram :)

Nu när jag ändå inte har något att göra passade jag på att titta på H&Ms hemsida, och så hittade jag ett par sjukt fina skor! Dom hade passat galet bra med väskan jag har sett i stan, alltså fan ! jag måste sluta köpa väskor och skor, jag blir pank.

Okej, i just loooove them !

(På söndag åååker vi !)

PUSS!

Hahaha


2009-01-28 @ 20:07:16
jag glömde skriva att när vi satt och åt innan ( jag ellen frida mamma & otto) så satt ellen mitt emot mig, och åt som vanligt och pratade på, helt plötsligt sätter hon i halsen och spottar ut massa vatten på mig, jag blev helt chockad och efter tag började bådatvå asgarva! Så skrattade jag så mycket att jag satte i haslen , fast jag spottade inte tbx, men jag satt och hostade ett tag...

Haha picture it ! :*

PUSS!

honey honey


2009-01-28 @ 20:02:28
Honey honey, how he thrills me aha honey honey, jag vet inte hur många gånger jag har sjunger den låten idag, jag börjar faktiskt tröttna lite själv nu haha.

Försov mig i skolan, missade första lektionen och tog mig igenom dagen, seeeeeegt.
imorgon är det Kemiprov som gäller, haha puss på att jag inte kan någonting! Sen ska jag och simon fota, detni. jag kanske lägger in ngn bild ifall det blir några bra. man vet aldrig, men vi kan ju hoppas.

När jag kom hem från skolan var ellen redan hemma, hon tittade på Beck. Sen när den var klar satte vi på Finding Neverland, den är ju så mysig! Men jag var lika trött som vanligt, jag är typ sjuk så jag orkar ingenting känns det som, så efter kanske en timma, somnade jag. och vaknade två timmar senare, av att otto kom hem, ellen hade också somnat.
 
Jag drömde att vendela bodde i en sjukt stor lyxlägenhet i Sthlm, och där var jag, i hennes rum fanns det en jättestor säng som vi låg och sov i, så hade jag massa smink på mig som kletades av på lakanen, hennes pappa blev jätte arg och han stog och skällde på mig jättelänge, och då blev jag sur och målade mitt ansikte blått och rullade runt i lakanen så dom också blev blåa, hahahaha konstig dröm!

Nu måste jag plugga ...

PUSS!

Sanning eller konsekvens


2009-01-27 @ 18:08:27
vad vill du veta om mig? fråga bara, jag berättar vad som hällst!
Veronica Maggio alltså, puss !

Just nu sitter jag i sängen med laptopen i knäet med Jose Gonzalez från cdspelaren och låter den överväldigande tröttheten skölja över mig. Plussa på lite ångest också för att jag inte orkar plugga, och med tanke på kemiprovet på torsdag och Soförhöret imorgon så vore det ju faktiskt en fördel om jag tog fram böckerna och anslöt mig till pluggisvärlden i någon timme eller två. Men mina ögon kommer inte hålla sig på spänn tillräckligt länge, jag antar att jag kommer vakna upp lite senare med huvudet i boken om jag sätter mig och pluggar nu.
Nej först får det bli en kopp te!
Senare ska jag återvända till min förälskade bok, åh! som jag skulle vilja skriva vad jag läste igår! haha jag blev total-chockad!

Jaja, på torsdag ska jag och simon (www.simonyounan.blogg.se) fota! så jag tänkte för en gångs skull lägga upp en bild från en av våra tidigare fotograferingar ! njut

                                          .
Ser sådär allmänt tjockis ut men, men .
(snart gittar jag o tältet till vemdalen!)

PUSS!

Biooo


2009-01-24 @ 00:55:44

Ännu en kväll med laptopen...
Mitt ben dödar mig ! jag vet inte vad som har hänt, känner bara en sjuk smärta HELA tiden!

Idag var jag med Vendela, för första gången på en mycket mycket lång tid, det var trevligt och så, fick lite old-times-flashbacks...
Senare träffade jag mams och vi drog och åt på chili thai! Spicy i tell you! men gott! Sen gick vi och såg Mammut alltså, sorglig film säger jag bara! Jag grät ganska mkt, den var bra ! se den ! jag orkar inte berätta vad den handlar om just nu! det är jag för trött för!

Min mobil funkar fortfarande inte! Så jag beklagar till folket som smsar/ringer, att jag inte svarar! Och jag är såå sjukt depp över att jag inte har ngn mobil just nu, jag är beroende av den jävla saken! Buuuuhuuuuu

Jaja, PUSS!


EnglishTest!


2009-01-22 @ 22:40:23

Nu sitter jag i sängen med laptopen, och engelska upp till hakan. Vi har prov imorgon och jag har övat lite smått under hela veckan, men just nu känns det som om det kommer gå åt helvete rent ut sagt.
Så nu sitter jag här och beklagar mig över att annbrittsprov kommer vara meningslöst att lära sig eftersom vi inte kommer ha ngn nytta av det senare i livet ! jaja, what can you do ?

idag har jag tränat för en gångs skull :) ki (stavning?) box, med mor min! det var.. jobbigt? men kul, efter att jag har tränat blir jag alltid så glad! för adrenalinet bara pumpar typ, så jag borde nog träna lite oftare, i think it would do me good!

Min mobil är f.ö. död ! alltså inte batteridöd, utan död-död! Jag har panik, med tanke på att jag verkligen inte har råd med ngn ny heller! och kim har min gamla, och den ännu gamlare är  helt fucked up, typ sönder o skit, och den ännu gamlare knäckte jag, och den ännu ännu gamlar har en spricka i skärmen, det roliga med det här är att alla dessa mobiler har jag tatt sönder osv sen början av 8an :S jag är duktig på mobiler alltså!
Om det är ngn som har en gammal så ta er friheten att ge mig dom ! :)

Nu ska jag soooova, btw, det går inte att få det varmt i mitt rum :S så idag ska jag sova med mjukisbyxor o hooddiiieee !

PUSS!


Tiiireeddd....


2009-01-20 @ 18:22:16
Nu har jag precis kommit hem från stan med simon, fast han var tvungne att gå efter ett tag, så jag gick runt själv och kollade lite, så köpte jag en oversize tröja som jag har gått och tittat på jättelänge och ett par öronhängen. Jag är nöjd!

När jag vaknade i morse ville jag verkligen bara somna om! sängen var så varm och gossig, och det var inte mitt rum! Så jag somnade om i 45 minuter, fast jag lyckades komma i tid ändå.
Igår hjälpte mamma mig med So läxan som skulle vara inlämnad idag om Sverigedemokraterna, den blev jättebra, och jag måste bara tillägga att jag verkligen tycker dom stödjer något dåligt! Och att de ljuger när de säger att de inte är rasister. Men alla måste få ha sina egna åsikter!

nu fuderar jag på om jag ska plugga (måste verkligen, men jag har vart jätte duktig sen vi började nu, och gjort alla läxor som jag ska! ingen anledning att ge upp nu) om jag ska sova lite (mina ögon känns jättetunga, och en powernap i typ 1 timma hade inte varit fel just nu!) eller om jag ska fortsätta läsa min bok.
Nej sova eller läsa blir det nog inte, måste se till så att jag har gjort klart läxorna sen kan jag börja med annat!

jaja, nu får jag lägga undan laptopen och drunkna i läxor istället.

PUSS!

Waste my time...


2009-01-17 @ 16:46:54
Jag lär ju vara den absolut klumpigaste personen på jorden !

Igår trillade jag baklänges på en stol och slog i benet så nu har jag värsta blåmärket, sen slog jag i handen i fläkten.
Sen imorse så skulle jag gå ur mitt rum, så slog jag i lilletån i tröskeln (den gör fortfarande ont) sen skulle jag äta så gick jag upp och gjorde två knäckebröd, sen när jag skulle gå ner igen så slant jag med foten och trillade ner för hela trappan och landade med ryggen rakt på ett trappsteg och tappade andan! Mammamia, jag är helt sinnesjukt klantig.

Jaaaajaaa, ikväll blir det hem till Hanna dårå.  jag är taggad faktiskt, så det kanske blir lite bilder för en gångs skull (:
Haha tkr synd om er som sitter hemma o tråkar ikväll (:

PUSS!

Super massive black hole


2009-01-16 @ 20:17:51
Nu sitter jag här och njuter av muse på hög volym, det kan utan tvekan inte bli bättre !

Idag stog vi i uppan... det var väl rättså kul, tidsfördriv iaf! Fast jag trillade baklänges på en stol och slog i benet haha, jag är så sjukt klumpig, vet inte hur många gånger jag har slått mig idag, jaja...
Sen efter skolan gick jag och Frida ner till Tuttifrutti och gick sen ner till stan, och jag köpte ett vitt linne, och kollade i lite andra affärer, hittade en fein tröja som jag ska köpa på tisdag. (haha då får jag pengar)
Sen hem till pappa och packa lite för att sen lasta över grejerna till mamii, och när jag kom hem till mamma möttes jag av en trevlig liten överraskningen, kläderna från H&M hade kommit, så jag prövade lite. Mycket bra mycket bra.
Mamma och Otto bjöd på sushi innan, MUMMA!

Jahopp nu sitter jag här och funderar på vad jag ska ta och hitta på. Om jag hade haft boken som frida blir klar med idag elr imon, så hade det ju iaf vart lite tidsfördriv, haha vem försöker jag skoja med? om jag hade haft  boken hade jag inte gjort ngt annat ! jag lääängtar verkligen tills jag får boken!

Jaja , jag får väl spendera kvällen framför tvn dårå.. Jag ska vara hemma ikväll, för imorgon blir det Hannnatääält! :) Pusspåtjejen för hon får mig att skratta när som hällst var som hälst !

Standing by a broken tree,
Her hands are all twisted,
She's pointing at me,
I was damned by light comin,
Over all she spoke with a voice that disrupted the sky,
She said, "Walk on over here to a bit of shade,
I'll wrap you in my arms if only you say
let me sign

PUSS!

-||-


2009-01-15 @ 17:36:14
Hejdå bilddagboken,  jag kanske kommer tillbaks någon gång i framtiden .. vem vet?
men nu är den borta iaf.

PUSS!

15 januari


2009-01-15 @ 16:54:06
Nu har jag precis bakat klart tills imon när jag Frida & Hanna ska stå i uppan hela dagen.
Jag har bakat typ vanilj-kaka eller nåt haha, hanna ska göra cornflakeskakor och Frida ska göra kärleksmums& kladdkaka, Så kom och gör oss rika!

Det bästa under dagen var när jag och Gabbi skulle skynda oss till bussen, så skulle vi hoppa över en grind som var låst, och hon hade ont i foten så frågade jag henne om hon kunde hoppa över, så kolla hon konsigt på mig och sa, ja det är klart, så jag hoppade över, sen när hon skulle över så hoppade hon, och så helt plöstligt hör jag " AAAH, ELINA!" så hänger hon där o dinglar med benen, och jag höll på att kissa på mig för jag skrattade så mycket.
och nu är kenny starfighter påptv :D:D bäst på jorden !


Faaan, jag skulle ta bort kakan från formen, så gick hela sönder! :( Är det någon som vill göra en kaka till mig tills imon? För jag har inga fler ägg -_-

PUSS

14 Januari... igen


2009-01-14 @ 22:12:10
Nu ska jag återvända till vampyrvärlden igen
När jag hör din röst
Simon kommer hem inatt ! Härrejösses vad jag har saknat hans dampryck i skolan!

PUSS

14 Januari


2009-01-14 @ 21:42:47

Okej, jag kände att det var dags att vila lite från boken och göra något annat en stund.
Det här har utan tvekan varit en av dag med blandade känslor, den har b.la. innehållit Ledsen, lycklig, glad, frustrerad och arg!
Dock sken solen idag! gudars vad glad jag blev! Jag fick nästan lite vårkänsla ett tag... men det är nog lite för tidigt för det hah.
lagom kul lektioner, men tänker man på det posetiva så går det lättare. Fast hela dagen har jag verkligen varit sjukt trött!
Så när jag kom hem, planerade jag att sätta mig och plugga direkt, så jag inte sköt upp på det & tillslut inte gjorde dom alls, som jag verkar ha en tendens att göra... Så jag satte mig och gjorde Kemi-läxan, och började på matten, när jag var klar tänkte jag fortsätta läsa, så jag satte mig i soffan. Men mina ögon blev tyngre hela tiden, och sen vaknade jag av att kim & miriam kom hem haha, jag fattadeinte ens att jag somnade, så satt/ låg jag upp en sjukt konstig stänning med boken i handen. men jag var för trött för att resa på mig så jag somnade om så och vaknade 2 timmar senare. resultatet blev en värkande nacke.

När pappa kom hem bad jag honom hjälpa mig med några uppgifter på matten, och tillslut brast mitt tålamod och jag gick buttert in på mitt rum och satte mig och läste igen. Det känns förövrigt som om jag inte gör något annat än och läser nu för tiden. Men jag trivs med det, där är lugnande att läsa, eller inte när man läser Stephanie Meyers böcker, då har jag kramp i magen för jag får panik hela tiden, så jag sitter och spänner mig.

Jaja, nu vet jag inte riktigt om jag har ngt mer att säga, jo JUSTE!
Jag, HannaTält & Frida har uppan på fredag, så besök oss!

PUSS!


13 Januari


2009-01-13 @ 20:20:22

Idag har varit en såndära utmattad-flummig dag.
Basket på idrotten uppskattas alltid from my point of view. Basket är inte som fotboll, jag och hanna kanske mest ska sätta oss ner och titta på när de andra springer efter en boll och tar allting hur seriöst som hällst, eller vad säger du?
tycker du kanske att vi ska vara med i spelet och stå och passa till varandra liksom vi gjorde i början av 7an haha.
Så utöver att Victor Ihregren typ dödade mitt knä så var det en ruulig idrottslektion.

Sen senare på dagen blev det hem till Ebba Wirtén, Mycket skratt och prat, Jag tycker om den tjejen sådär go och öppen av sig. Puss på henne.

Usch usch, jag känner återigen att febern kryper in kroppen, hostan har inte riktigt släppt sen innan jul. Och vissa nätter sommnar jag inte försen runt 2-3 för jag ligger och hostar så mycket. Jag orkar inte bli sjuk igen, orkar inte med känslan av dimma framför ögonen och värk i hela kroppen. tröttheten som väger som 20 kilo mjölkpaket lastade på ryggen. Nejnej, friska tankar!

På lördag blire Hannatält, det ser jag fram emot asmycket faktiskt!
Sen kanske jag förhoppningsvis kan träffa petra o johanna någon dag också.. Saknar dom tjejerna! Dom som alltid (nästaniaf) får mig att le :)

PUSS!


12 Januari


2009-01-12 @ 20:58:56
Jag kanske börjar bli bättre på att uppdatera, vem vet? :)

idag har  varit en sådär lagom tråkig dag i skolan, fast med lite flumm på dales lektion med frida som gjorde lite av min dag.
Well, min o hannas deadline infinner sig om 13 dagar, eller hur var det? vad den handlar om tänker jag deftenitivt inte berätta. Men vi kan ju alltid hoppas att jag hinner med (:

Jag har börjat läsa uppföljaren av Om jag kunde drömma nu (den är att rekomenderas) uppföljaren heter När jag hör din röst. Innan sidan 100 hann jag redan börja störtlipa, jag kan inte avslöja någonting här, men läs den! jag insesterar!

Har precis fotat Kimsi lite, bilder kanske kommer senare, Men först måste jag påbörja so-läxan som ska vara klar tills på onsdag, och lägga över musik i Olivias ipod som jag har lovat så länge, nu ska jag faktiskt ta och göra det.. om en stund iaf, Kim håller på att göra cornfärs-paj just nu, så jag ska äta lite (:


Hela min kropp är fylld av glädje just för tillfället, men vem vet, jag kanske bryter ihop totalt om någon timma eller två när jag fortsätter läsa, och Edward gör något mer dumt.. det vet man aldrig, men Twilight är utan tvekan någonting jag är starkt beroende av.

PUSS!

11 Januari


2009-01-11 @ 17:57:01
Okej, vi kan ju bara göra klart för oss innan jag börjar, att jag inte är en speciellt bra uppdaterare.

Kom precis in från en promenad i blåsvädret, jag är ganska säker på att om jag vägde lite mindre hade jag nog blåst iväg. Med kölden piskande mot benen och händerna tog jag mig ner till konsum och Shell, för att köpa tre klubbor, en tidning och lite godis, trots att jag nästan frös ihjäl var det värt det för att få bort huvudverken.

Snart är det dags för Vemdalen med Hanna! jag ser fram emot att glömma bort skolans depresivitet i en vecka, eller vänta.. två veckor blir det eftersom vi har lov veckan därpå.
Det känns en aning komiskt att vi bara har gått i skolan i två dagar, och jag är redan grymt frustrerad över om jag kommer lyckas höja mina betyg igen.

Jag har förrästen blivit lite av ett Twilight-freak, Jag har sett filmen ca 8 Ggr, och läste ut boken igår, började i fredags haha, så jag läste ut den på en och en halv dag ungefär. Boken heter förrästen inte Twilight, utan "om jag kunde drömma". Jag kan inte riktigt bestämma mig vilken jag tyckte var bäst utav filmen och boken.. men jag tror det lutar mer åt boken. Den är finare beskriven, och de har glömt mycket detaljer i filmen utifrån boken dvs.
Och imon i skolan ska jag få tvåan av Frida, kommer dock inte ihåg vad den heter sådär i minnet.. men om jag lyckas komma ihåg mig blogg, så kanske jag uppdaterar och skriver vad den heter då.
jag rekomenderar alla att läsa boken, för den är väldigt bra , och man upplever allting som om det faktiskt hände i sitt egna liv.

Jaja, nu ska jag fortsätta lyssna på Clair de lune, läsa tidningen Pause och käka upp mitt godis ! Känn er frestade.

PUSS!