Sunshine, baby you are my sunshine


2009-02-28 @ 14:35:55
Det är sooool ute, och jag är helt överasglad! typ väärldens vår väder och jag sitter inne och tittar på tv, haha nej jag ska ut och göra något idag innan vädret blir dåligt igen. Här om dagen typ snö/regn/haglade det , och snön som föll var typ lika stora som golfbollar, om inte större!

Igår hade vi köruppvisning hela dagen typ, det var så galet tråkigt! Men sen efteråt drog jag petra och kajsa hem till kajsa o flummade lite, sen drog jag hem en liten stund och fixade ihop mina grejer för att gå tillbaks till kajsa igen.
jag peta & kajsa satt och kollade på film och snackade massor och åt godis o bara gossade, det  var jättemysigt! Dom tjejerna är bäst assoo!  vi kollade på patrik 1,5 assöt film! och någon annnan som var asdålig- alla somnade någon gång under filmen och vi vaknade igen i kajsas soffa vid ca 4, så gick vi upp på hennes rum och skulle fixa med maddrasser och sånt, det orkar man inte göra kl 4 :P haha. sen vakade vi halv 12 i morse och solen sken jättemycket, världens bästa start på dagen!

Jag vill se män som hatar kvinnor boken ska ju tydligen vara sjukt bra, men de flesta säger att man måste läsa den innan man ser den, fast det orkar jag inte...  
Jaja,

PUSS!

Jävla dator


2009-02-22 @ 12:13:14
Bah, kan jag aldrig ha en någolunda bra dator?! hah, min kan gå & dö, för den tar aldrig upp internett sidorna eller hur man säger .

Denna helgen blev precis som jag hade planerat, SOVA & Film, så  nu hoppas jag att jag slutar somna på lektionerna så kanske Jens & victor kan sluta skratta åt mig när mitt huvud välter åt sidan för jag somnar hahahaha.

nu har jag lyssnat på petter, snook & veronica maggio- inga problem konstant sen i Fredags, vilket faktiskt är Simons fel eftersom han spelade upp den på musiken.  men vem klagar? den är awesome!

nu har jag inget mer att leverera till folket idag utöver att jag saknar sönder mig till sommaren.

PUSS!

shake ya stuff


2009-02-20 @ 15:39:26

Kom hem från skolan för en stund sen och nu sitter jag o lyssnar på muuusiiikk & äter gudis! yummmiiie in my tummiiee

hade nationellaprov idag i Svenska, det gick bra faktiskt. Skrev en krönika om rädsla för mörker ha-ha.
ikväll ska jag bara chilla, om jag inte skulle träffa Kajsa&Petra, fast fan jag känner för o träffa dom brudarna för dom förgyller alltid mina dagar! Annars ska jag bara ladda mp3n o dra ut på en promenad (:

Folket ( du ) får ringa om ni vill träffas,..
annars får vi gärna frivilligt roa mig på msn (:

Jag saknar fannyjönsson

PUSS!


Sometimes


2009-02-19 @ 21:33:33
Varför sitter jag vid datorn? haha, imorgon har jag massa, på morgonen ska jag ha svenskanationellaprov som jag missade när jag var i Vemdalen, sen ska jag ha musikredovisning, franskaredovisning och so förhör om typ ekonomiska begrepp eller vad det är :O
Jag orkar inte -_- kan inte ngn bara komma in när jag sitter och skriver det jävla provet och flyga iväg med mig och ta mig till ett hemligt godisland typ :D haha would be great!

tänkte bara fråga, om det verkligen bara är jag som ärså trött på skolan att jag inte fattar någonting? eller jag orkar liksom inte fatta..
Jag vill ha lov, och jag har bara gått en vecka sen lovet. Haha jag dör på skolan indeed .

Och så tänkte jag bara tilläagga att dagens puss så fett går till Petra, för hon verkligen gjorde min dag när hon gjorde sina söta små upphopp i mitt rum för att inte frysa, den tjejen alltså. haha hon gör mitt liv <3
Btw så måste jag gå runt med täcke i mitt rum typ för att inte frysa trots att jag har högsta värmen på och mina söta hjärt-dun-tåfflor ( tofflor? hur fan stavas det?). Snöööön kan ta sig i röven och gå o smälta bort. hejdå snön -vinkvink- vi vill inte ha dig här längre :)

PUSS!

Godnatt :*


2009-02-18 @ 22:16:05
Jag tänkte bara skriva ett kort inlägg innan jag har ett privat Sleepoverparty med mig själv och michael scofield :)

jag trillade idag igen, utanför skolan när jag var påväg hem med Martina, Frida & Gabriella. Det var helt isigt och så trillade jag helt plötslit omkull
martina- gud vad lätt du såg ut när du trillade!
elina,frida&gabbi- hahahahhahahahahhahahahahahaha

jag trillade på samma ben som igår och nu är mitt knä helt uppbränt och blodigt :(
förstår ni nu hur klumpig jag är?  eller måste jag demostrera på ett mer uppenbart sätt än jag redan har gjort? hahaha.
Jag kommer inte leva länge om jag fortsätter skada mig såhär.

Jaja, tillbaks till PrisonBreak dåva.

PUSS!

Clumsy..


2009-02-17 @ 18:47:22

Tja igen.. nu ska jag & systrami fota med lite olika stilar. klädstilar då såklart. eller nej, jaja whatever kanske lägger upp några av bilderna sen, beror på om dom blir bra eller dåliga. Anywho.. jag är asglad just nu, trots att jag trillade asfett innan.
Jag & kim satt vid matbordet på övervåningen och pratade, så blev jag sjukt kissig, så jag skulle springa på toa. det är värsta skarpa svängen till hallen från vardagsrummet och jag sprang så när jag skulle svänga halkade jag och flög upp i luften och landade på knät och på sidan typ. så fick jag värsta brännmärket på knäet. Hahaha seriöst, fattar ni hur klumpig jag är eller?
jaja
PUSS!


Oups!


2009-02-17 @ 15:47:33
Allmost forgot,

PUSS!

mm, kaffe :*


2009-02-17 @ 15:45:51
Tjaa, idag har jag dratt runt i mjukisbyxor hela dagen, jag har inte riktigt fattat hur mysigt det är än, borde ha det oftare.

Jag har ont i huvudet och vill ha godis, vill någon vara hemskt vänlig och ge mig lite godis?
Tänkte bara tilllägga att världens bästa dryck är kaffe , looove it! kaffe är typ bra mot allt :]

jag har inte så mycket att tilllägga utöver att jag vill gå en promenad, och sällskap uppskattas alltid.
Sen hade jag inte så mycket mer att säga.

Tjingeling :*

Inlägg från allahjärtansdag


2009-02-15 @ 13:25:54
Hellloo, vaknade med vendela i morse, hon är så jävla morgontrött så jag låg kvar och slappade i sängen i typ 1 timma, sen gick jag upp och packade ihop mina kläder som jag skulle ha med mig till mamma, sen när vendela vaknade vart hon tvungen att åka typ direkt. så jag packade klart och åt frukost, sen åkte jag över till mamma där dom höll på att äta lunch.
Sen kom kims kompisar, miriam & susanna, så vi spelade spel rappakalja tror jag det heter, Askul!
sen har jag mest suttit vid datorn hela dagen, förutom tills nyss så gick jag och kim (jättesakta) ner och mötte kims kompis kicke (stavning?) vid statoil och gick (jäättesakta) hem igen !
Och nu sitter jag här vid datorn igen, på allahjärtans dag.. ensam haha, det stör mig lite att jag vet att många av mina kompisar sitter och "firar" allahjärtansdag med sina kära.
Jaja, jag har iaf fått massa söta sms idag från mina nära & kära om en trevlig dag. hehe och nu ska jag fundera ut vilken film jag ska se, kanske en kärleksfull.. bara för att liksom, usch vad ensam jag kände mig nu. Men nej! jag ska inte deppa för det.

glad allahjärtansdag på dig dårå, ahjuste vi satt och diskuterade om hur man hlsar en glad allahjärtansdag innan, liksom hur säger man?

PUSS!

Friday 13th


2009-02-13 @ 19:23:30

Tja !
Idag vaknade jag 12 och fick panik, jag hatar att vakna så sent! jag får bara ont i huvudet och blir tjurig hela dagen,  så fixade jag lite grejer och åkte upp till ryhov o träffade mamma, pappa & Kim. sen åkte jag med Kim&Mamma hem och drack kaffe. Sen skjutsade mamma mig hem till paps, och nu väntar jag på att maten ska bli klar... Så jag sen kan fixa lite till utgång ikväll med Vendela :]

Jag har panik över att jag inte kan lägga över bilder från mobilen till datorn för det är glapp i den dära saken som man kopplar in sladden i. så om jag ska lägga över ngt så måste jag först blufftuffa (bluetooth) över bilden till ngn annans telefon eller mmsa, så den kan lägga över, sen måste den personen lägga in den på datorn. Haha lat, men jag orkar inte ! Ovärt.
fixa en ny mobil till mig? , en fungerande, Jatack!

Hoppas ni får en värd kväll, och jag skulle vilja tillägga ett grattis till Frida Helmer som fyller år idag. GRATZ!
Btw, förra fredag den 13 gick INTE bra,
Hoppas det inte blir lika illa denna kvällen haha :D



PUSS!


Long time no see...


2009-02-12 @ 21:21:01
Hello, nu var det ett tag sedan jag bloggade, men jag kom hem från vemdalen i söndags och sen har jag helt änkelt inte orkat spendera tid på att skriva vad jag gör på dagarna, det händer liksom ändå inget intressant.

Jag lyckas allt oftare drabbas av problemet av en stor garderob med kläder men verkligen ingenting att ha på mig. Allt för ofta. I förrgår var jag på a6 med Frida, jag köpte lip-plumper från maxfactor, och lösnaglar med fransk manikyr från Depend. Sen gick vi på bio; i taket lyser stjärnorna den var mycket bra men jag tycker boke var bättre, det är oftast så har jag liksom kommit på.
Fanny tvingar med mig på den en gång till på lördag, okej inte för att jag har ngt emot att gå på den igen dårå..
Igår var jag på IKEA med mamma och fikade lite, sen tvingade jag med henne in på a6 för jag skulle visa ett par jeans som jag ville ha, fast dom var för dyra, sen köpte jag ett par grå/svarta jeansleggins på Vero Moda istället för 279, värt !
Och idag åkte jag åter igen till a6 denna gången med Antonia och då köpte jag en rosa halsduk, jätte mysig! kanske bildduppdaterar den senare!

Well , nu ska jag fortsätta kolla på Batman begins haha.

PUSS!

Vemdaleeen


2009-02-01 @ 18:52:38
Nu sitter vi här i Vemdalen, vi har varit framme ett tag men har vart upptagna med lite olika saker.
B.la. hyrt skidor, köpt liftkort, lekt i snön osv.. jag och hanna gjorde en rutchkana (stavning?) i snön, härrejösses vad fort det gick!

Jaja, vi åkte vid 7 i  morse och kom fram ca halv 5. Många timmar spenderades med musik i bilen, fast det gick faktsikt någolunda fort tycker jag.
Det är en våningssäng, och med tanke på att jag bröt käken när jag trillade ur översängen när jag var liten så vågar jag inte sova överst, så det får Hanna göra, hahah en var sjukt liten! min säng var större, men inte mycket.

Alla måste fortfarande smsa!
Imorgon blir det skidor för första gången på typ 3 år ! :O Måste säga att jag är lite smått nervös sådär..

I'll keep in touch.

PUSS!



Hanna är snygg och jag är... osminkad!
 ätpaus i mora!




Jag trillade och blev helt snöig för hanna valde ngn cpväg



Vi hyrde skidor och sånt, sen testade jag dem utan pjäxor, haha det var lite småruuligt!